Ezine Pusula ← Ana Sayfa
Gündem

Doğanlar Mobilya Grubu Birinci Oldu

✍️ Ezine Pusula 📅 09 May 2023 10:07 👁️ 2175 görüntüleme

Doğanlar Mobilya Grubu Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Araştırmasında, mobilya sektöründe bu yıl da birinciliği elinden bırakmadı.

Doğanlar Mobilya Grubu, HappyPlacetoWork ve Capital Dergisi işbirliği ile gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri” araştırmasında mobilya sektöründe iki yıl üst üste birinci oldu. Aday şirketlerin insan kaynakları birimleri, bağımsız bir bilim kurulu tarafından incelenerek değerlendirildi ve şirketlerin çalışanlarına “wellbeing anketi” gönderilerek değerlendirmeler yapıldı. Yapılan tüm değerlendirmeler sonrasında, Doğanlar Mobilya Grubu geçtiğimiz yıl tek yıldız olan çalışan deneyimi sertifikasını, bu yıl iki yıldız ile taçlandırarak mobilya sektöründe “Türkiye’nin En Mutlu İşyeri” seçildi.

“İnsan Kaynakları Departmanımız, çalışan memnuniyeti için var gücüyle projeler üretmeye devam ediyor”

Ödül ile ilgili açıklama yapan Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su Mustafa Karamemiş, “Doğanlar Mobilya Grubu olarak, çalışanların tarafsız değerlendirmeleriyle sonuçlanan bir ankette bu yıl da birincilikle çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bir iş yerinin mutluluğunda yöneticiler kadar çalışanlarında rol oynadığını ve belirleyici olduğunu bu çalışma açıkça göstermektedir. Çalışanlarımızın birey olarak özel günlerini kutlamak, çalışma ortamlarını iyileştirmek gibi günümüz modern şirketlerinin olmazsa olmazlarının yanı sıra; doğru, eşit ve mutlu bir çalışma ortamı için İnsan Kaynakları Departmanımızın uygulamaya geçirdiği çok değerli projeler var. D’Portal ile kurum içi online iletişimi her daim canlı tutuyoruz. Akademi-D ile; çalışanlarımızın kişisel, liderlik ve mesleki gelişimlerine uygun eğitimleri almalarını sağlıyoruz. Takım ruhunu canlı kılan futbol turnuvası, Dragon Fest ve İstanbul Maratonu gibi sportif etkinlikler de yine çalışanları birbirine ve şirkete bağlayan önemli sosyal girişimler arasında yer alıyor. Şirkete yeni başlayanlar için yaptığımız CEO oryantasyon deneyimi de oldukça değerli bir proje. Böylece üst kadroyla birlikte yeni bir iş yerini tanımak ve o kişiden yapılan işleri dinlemek motivasyonu arttırıyor. İlerleyen dönemler için hedefimiz daha da yüksek, çalışma arkadaşlarımızla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Haber Merkezi

İlgili Haberler

Ezineli öğrenciler Ankara gezisinde
24.05.2026
Ezine’de Bilim Rüzgârı: Öğrenciler Lazer Teknolojisini Yakından Tanıdı
24.05.2026
Ezine’de Minik Kalemlerden Büyük Başarı: İlk Kitaplarını Okurlarıyla Buluşturdular
24.05.2026
Geyikli İlkokulu Öğrencileri Zekâ Oyunlarında Zirvede
02.05.2026
Ezine Devlet Hastanesi’nde “Bebek Dostu” Standartları Mercek Altında
02.05.2026
Ezine ve Geyikli Arasında Hıdırellez Buluşması: Müzisyenlerden Anlamlı Davet
02.05.2026
Ezine’de Minik Öğrencilere "Sağlıklı Duruş" Eğitimi Verildi
02.05.2026
“Özel Kelimeler Dükkanı”
25.04.2026
Ezine Gıda İhtisas OSB MYO’da “Çok Gezen mi Bilir, Çok Okuyan mı Bilir?” Münazarası
25.04.2026
Ezine Gıda İhtisas OSB MYO Öğrencisine Erasmus+ Başarısı
25.04.2026
Ezine’de Otizm Farkındalığı İçin Anlamlı Buluşma
04.04.2026
Ezine’de Kanser Haftası Mesajı: Erken Tanı Hayat Kurtarır
04.04.2026
Ezine MEM Öğrencileri Otomotiv Sektörünü Yerinde İnceledi
04.04.2026
Ezine’de Arıcılık Eğitimi İçin Kayıtlar Açıldı
04.04.2026
Kaymakam Kaptanoğlu’ndan Kıbrıs Gazisi Recep Kıral’a iftar ziyareti
10.03.2026
Ezine'de denetimler aralıksız devam ediyor
02.03.2026