Ezine Pusula ← Ana Sayfa
Gündem

İYİ Parti Bayramiç İlçe Teşkilatı istifa etti

✍️ Ezine Pusula 📅 25 January 2024 07:30 👁️ 1576 görüntüleme

İyi Parti Bayramiç İlçe Teşkilatında ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

İyi Parti Bayramiç İlçe Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada; “Bizler BAYRAMİÇ SEVDALILARI OLARAK; bugüne kadar ülkesinin, şehrinin, ilçesinin doğru şekilde yönetilmesi, demokrasinin gerçek anlamda yaşatılması, kişilerin değil ülkemizin kalkınması, kendimize değil vatanımıza nasıl daha faydalı oluruz diye düşünülmesi, gelecek nesillere yaşanabilir bir ülke bırakılması gerektiği düşünceleri ile siyaset yaptık. Zor zamanda inandığımız değerler için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Doğruya doğru eğriye eğri dedik. Vatandaşımızı kandırmadık, kandırılmasına müsaade etmedik. Bugüne kadar bizlerle yol yürüyen, bizleri destekleyen, bizlere güç veren tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürü bir borç biliriz. Biz onlarla, onlar için yol yürümeye devam edeceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi çıkmazda bu yanlış düzene dur demek için susmadık, var gücümüzle doğruları haykırdık. Bu haykırışlarımız sonucu İstanbul da, Ankara’da diğer büyükşehirlerde, illerde, ilçelerde, İlçemizde millet ittifakı seçimler kazandı, vatandaşımız nefes aldı, değişimin gücüne inanıldı. Muhalefetin bölünerek değil birleşerek güçlü olabileceği, tek parti ve tek adam rejimine ülkemizin mahkum olmadığı görüldü.

“Fikirlerimize değer verilmeyen, bizleri yok sayan anlayışla yol yürümemiz bizlerden istenemez”

Bizler o gün hangi noktada isek bugün de aynı noktada vatandaşımızla yan yanayız. Ülkemizden, Milletimizden tarafız. Demokrasiden, birlik ve beraberlikten yanayız. Ancak ne yazık ki bir kısım siyasi deneme yanılma meraklısı, sadece partisinin, sadece kendisinin, sadece kendi çocuklarının geleceğini düşünen ben merkezli siyasetçiler bizleri anlamadı, duymadı, duymak istemedi. Geldiğimiz noktada velhasılkelam; fikirlerimize değer verilmeyen, bizleri yok sayan anlayışla yol yürümemiz bizlerden istenemez. Seçimi kazanacak gücü olmayıp sıfatını “seçimi kaybettiren” olarak yazdırmak isteyenlerle yol yürüyemeyiz. Bu süreçte kaybeden siyasi ihtiras olacaktır, kaybeden siyasi ayak oyunları olacaktır, kaybeden dün arşa çıkardığını bugün yok sayanlar olacaktır.

“Bayramiç’imize ihanet etmeyeceğiz”

Bizler Bayramiç’imizi ve Bayramiç’liliğimizi her şeyin üstünde tuttuk. Bayramiç’in kaderini Bayramiç’li olmayan, Bayramiç’imize uzaktan kişisel hırsları ile bakanların belirlemesine izin vermeyeceğiz. Parti çıkarları için Bayramiç’imizin yıllarının heba olmasına izin vermeyeceğiz. Birkaç kişinin siyasi geleceği, kişisel reklamı olacak diye Bayramiç’imize ihanet etmeyeceğiz. Bizler kimseye boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Doğru bildiğimiz yoldan yürümeye devam eden Bayramiç Sevdalıları olarak kim Bayramiç’e hizmet etmişse onun yanında olacak, kim Bayramiç için çalışıyorsa onunla çalışacağız. Bayramiç’i umursamayanı umursamayacak, Bayramiç’i kaybetmek ve kaybettirmek isteyenleri dinlemeyeceğiz. Bizim siyasetimiz dün olduğu gibi bugün de Kazdağı’nın suları kadar berrak ve şeffaf Bayramiç ovası kadar düzdür. Varsın birileri engel olsun varsın birileri çamur atsın. Herkes kendisine layık olanı yapar, layık olduğunu yaşar. Unutulmasın ki siyaset mezarlığı milletvekilleri ve başkanlarla doludur. Bizler Ülkemizin geleceği, Bayramiç’imizin geleceği için doğru bildiğimiz yolda milletimizle birlikte yürümek için; kurucu ilçe başkanı mevcut ilçe başkanı kurucu yönetim kurlu üyeleri, belediye meclisi üyesi ve partimize gönül vermiş CESURLAR HAREKETİ olarak bugün itibariyle (130) kişi İyi Parti’den istifa ediyoruz. Makamlarınız da, taktikleriniz de sizin olsun. Bize Bayramiç’imiz ve Bayramiç’limiz yeter” denildi.

Halil Tuğral

İlgili Haberler

Ezineli öğrenciler Ankara gezisinde
24.05.2026
Ezine’de Bilim Rüzgârı: Öğrenciler Lazer Teknolojisini Yakından Tanıdı
24.05.2026
Ezine’de Minik Kalemlerden Büyük Başarı: İlk Kitaplarını Okurlarıyla Buluşturdular
24.05.2026
Geyikli İlkokulu Öğrencileri Zekâ Oyunlarında Zirvede
02.05.2026
Ezine Devlet Hastanesi’nde “Bebek Dostu” Standartları Mercek Altında
02.05.2026
Ezine ve Geyikli Arasında Hıdırellez Buluşması: Müzisyenlerden Anlamlı Davet
02.05.2026
Ezine’de Minik Öğrencilere "Sağlıklı Duruş" Eğitimi Verildi
02.05.2026
“Özel Kelimeler Dükkanı”
25.04.2026
Ezine Gıda İhtisas OSB MYO’da “Çok Gezen mi Bilir, Çok Okuyan mı Bilir?” Münazarası
25.04.2026
Ezine Gıda İhtisas OSB MYO Öğrencisine Erasmus+ Başarısı
25.04.2026
Ezine’de Otizm Farkındalığı İçin Anlamlı Buluşma
04.04.2026
Ezine’de Kanser Haftası Mesajı: Erken Tanı Hayat Kurtarır
04.04.2026
Ezine MEM Öğrencileri Otomotiv Sektörünü Yerinde İnceledi
04.04.2026
Ezine’de Arıcılık Eğitimi İçin Kayıtlar Açıldı
04.04.2026
Kaymakam Kaptanoğlu’ndan Kıbrıs Gazisi Recep Kıral’a iftar ziyareti
10.03.2026
Ezine'de denetimler aralıksız devam ediyor
02.03.2026