Ezine tarihi proje için gün sayıyor
Gözler 15 Şubat’a çevrildi
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine Kent Meydanı Projesi'nin yapım ihalesinin 15 Şubat 2024 Perşembe günü saat 11.00'da gerçekleştirileceğini müjdeledi. Projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını belirten Başkan Yüksel, "Ezine’mize, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Projenin ilçeye önemli katkılar sağlayacağını belirten Başkan Yüksel; “Ezine Kent Meydanı Projemizin yapım ihalesini gerçekleştiriyoruz. Ezine’mize hayırlı uğurlu olsun. Eski pazaryeri bölgemizdeki esnaflarımıza katkı sağlayacak olan bu proje, aynı zamanda İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, Ezine Belediyemiz ve kamu bankalarımızın bulunacağı bölgede yaşayan hemşehrilerimizin kamu hizmetlerine ulaşımını daha da kolaylaştıracak” diye konuştu.
Başkan Yüksel, yeşil peyzaj alanları ve dinlenme noktalarıyla zenginleştirilen proje sayesinde hemşehrilerinin, aileleri ve sevdikleriyle bir araya gelip nefes alabileceği ve zaman geçirebileceği bir alanın oluşturulacağını da vurguladı. Başkan Yüksel; “Ayrıca Ezine’li esnaflarımız için oluşturduğumuz yeni işyerlerinin bulunduğu Ezine Kent Meydanı Projemizin yapım ihalesini 15 Şubat 2024 Perşembe saat 11.00’da gerçekleştiriyoruz. Ezine’mize, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı
Halil Tuğral